Lediga jobb

Administratör på Gålöstiftelsen

Gålöstiftelsen är en av Sveriges äldsta stiftelser som sedan 1830 stöttar barn och unga i Storstockholm på olika sätt. Idag sker vårt stöd främst genom studiestipendier och verksamhetsbidrag till ideella organisationer som jobbar mot barn och unga.

Vi söker nu en administratör som vill vara en del av vår verksamhet och bidra till vår vision om ett Stockholm där alla unga har chans att nå sina drömmar.

Som administratör arbetar du med att utföra olika administrativa uppgifter som stödjer stiftelsens verksamhet. I uppgifterna ingår bland annat att hantera ansökningar, sköta kontakter med externa och interna parter, samt ansvara för arkiv, posthantering och beställningar. Du arbetar även med att uppdatera stiftelsens hemsida och sociala medier, samt medverkar i planering och genomförande av olika evenemang och aktiviteter.

Du har lägst gymnasiekompetens i form av slutbetyg/gymnasieexamen och god datorvana. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.

Du är självgående, serviceinriktad och har en god personlig mognad. Du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har ett gott omdöme och kan göra rätt prioriteringar. Du kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor samt andra aktörer såväl inom som utanför stiftelsen.

Du delar Gålöstiftelsens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en trevlig arbetsmiljö. Du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker. Du kommer att ingå i ett litet men starkt team av engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Placeringsort är Stockholm.

Är du intresserad av att arbeta som administratör hos oss?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 31 januari 2024 till support@galostiftelsen.se. Märk din ansökan med “Administratör”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Vi kommer löpande att genomföra intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista dagen för ansökan och då kommer vi ta bort annonsen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Rosdahl på telefon 070-767 19 13.


Vi ser fram emot att höra från dig!